RUB5834

Varego Industries B.V.

Varego Industries is een aan Varego Elektrotechniek gelieerde onderneming, gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van complete elektrotechnische installaties in fabrieken en andere productiebedrijven.

Bij Varego Industies komen kennis van elektrotechniek en ervaring met duurzame installaties in de industriële sector op unieke wijze samen. We beheersen alle facetten binnen het elektrotechnische installatieproces. Waaronder implementatie van de totale automatisering, alsmede de levering, installatie én het onderhoud van elektrotechnische schakelkasten en besturingssystemen voor de industrie.

Met een team van experts wordt iedere opdracht even zorgvuldig als professioneel aangepakt. Daarbij doorlopen we alle geledingen binnen het stappenplan, van concept tot aan plaatsing.

Onze totaalaanpak reikt bovendien verder dan het product alleen. De services van Varego Industries staan 24/7 tot uw beschikking. Ongeacht het vraagstuk, profiteren bedrijven van onze toekomstgerichte, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dát is de duurzame deal die u met Varego Industries aangaat.

Directie

Wilfred van Reen

Wilfred van Reen

Directeur

Norbert Goedkoop

Directeur

Gerda van Reen-Ilbrink

Financiën en HR

Team industries

Bert Nikkels
Danny Timmer
Koos van der Velde
Thijs Nijland
Daan Hendriks
Bert Nieuwenhuizen
Jan Roodink
Robin Brinkman
Bertram Hummelink