Varego12

Zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart. De specialisten van Varego Elektrotechniek beschikken over de benodigde kennis van zaken en expertise voor het zorgvuldig monteren van zonnepanelen. Een optimale werking van de panelen is daarmee gegarandeerd. Evenals het gewenste resultaat als het gaat om aanzicht en energierendement.

Varego helpt u bij het selecteren van de juiste zonnepanelen, die het beste op uw persoonlijke of bedrijfssituatie aansluiten. De gekozen panelen worden vervolgens vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs bij uw woning of bedrijf.

AxSun & Talesun: echte kwaliteits zonnepanelen

Tot ons assortiment behoren op dit moment de panelen van AxSun en Talesun. Het familiebedrijf AxSun, opgericht in 2004, is een kleine fabrikant van zonnepanelen. De Duitse producent staat bekend om de bouw van kwalitatief hoogwaardige zonnecellen. Talesun werd in 2010 opgericht in China. Dit relatief jonge bedrijf kenmerkt zich eveneens door uitzonderlijk goed presterende zonnepanelen.

In-roof-zonnepanelen: optisch het beste resultaat

Naast de standaard-installatie van zonnepanelen, kunt u bij Varego ook kiezen voor zogeheten ‘in-roof-zonnepanelen’. Met deze techniek worden de panelen als het ware ‘in’ de dakpannen gemonteerd. Hierdoor verdwijnt het hoogteverschil tussen de panelen en het dak; optisch gezien vormen ze samen één geheel.

De zonnepanelen service van Varego

De kwaliteit van leveren stopt niet bij het product zelf. Pas als alle zonnepanelen perfect zijn aangesloten, zit de taak van de Varego monteur erop. Ongeacht de duur van de installatie. Want alleen met een bijpassende klantenservice komen de uitstekende eigenschappen van de panelen écht tot hun recht. Neem voor meer informatie over onze zonnepanelen en werkwijze gerust contact met ons op.