7-8-12-fotos-wilfred-066

Laadpalen

We komen ze steeds vaker tegen in ons dagelijks leven: laadpalen. En dat is geen toeval. Volledig elektrisch- en hybride aangedreven auto’s maken immers meer en meer onderdeel uit van onze milieubewuster wordende maatschappij. De laadpaal is hun enige, al dan niet voornaamste energiebron. Een goede ontwikkeling, met het oog op een duurzame toekomst.

Samen op weg naar een schoner leefklimaat

Bij Varego Elektrotechniek maken we graag deel uit van deze duurzame ontwikkeling. Wij dragen ons steentje bij aan een schoner leefklimaat door het plaatsen van oplaadpunten ten behoeve van milieuvriendelijke auto’s. Immers, hoe hoger het aanbod voeding voor deze voertuigen, des te aantrekkelijker is het om gebruik te maken van een elektrische- of hybride auto en de conventionele benzine- en dieselverstokers te laten staan.

Laadpaal installatie op elke gewenste locatie

Varego helpt de CO 2-neutrale voertuigen een vanzelfsprekendheid te maken, door een zorgvuldige én veelvuldige installatie van laadpalen te verzorgen in heel Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen daarbij rekenen op onze unieke (24 uurs-) service. Bij u thuis, op de zaak of een andere gewenste locatie.

Onze merken
Onze standaard merken zijn Easee, EV-Box en Alphen. Neem gerust contact op voor een passende oplossing op maat.

Recente oplevering