DSC_3645

Ons bedrijf

Varego Elektrotechniek is in juli 2008 opgericht door Wilfred van Reen en Norbert Goedkoop, die op dat moment samen al goed waren aan ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek.

‘Ervaren in jaren, jong van geest’, is wat Varego Elektrotechniek typeert. Wij zijn vooruitstrevend en anticiperen op de toekomst. Zo zijn wij specialist in alle aspecten van elektrotechniek: van klein tot groot en van A tot Z. Alle expertise hebben wij in eigen huis: van ontwerp tot realisatie.

Kwaliteit staat bij ons synoniem aan duurzaamheid. Dit vinden wij uiterst belangrijk om na te streven in de diensten en 24-uurs service die wij aanbieden. Onszelf blijven ontwikkelen en up-to-date blijven met de modernste technologieën vinden wij geen opgave. De kracht van Varego Elektrotechniek zit hem in de teamspirit die wij samen hebben. Open communicatie, werken aan gezamenlijke doelstellingen, een goede en gezellige werksfeer, wederzijds vertrouwen en respect is waar wij voor staan.

Flexibiliteit naar de klant is waar Varego Elektrotechniek zich graag in onderscheidt. Iedere dag veilig en gezond werken is wat wij willen waarborgen. Hierom leiden wij onze medewerkers op in Basisveiligheid. Als bedrijf en medewerkers zijn wij dan ook VCA-gecertificeerd.

Terug in de tijd hoe het ooit begon

Gevestigd aan de Oudhuizerstraat te Klarenbeek, fungeerde de woning van Wilfred in eerste instantie als ‘hoofdkwartier’ van Varego. De keuken werd omgetoverd tot bedrijfskantine en de container in de achtertuin deed dienst als opslagplaats voor alle materialen.

Al gauw werd duidelijk dat uitbreiding noodzakelijk was om ook in de toekomst klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. De komst van Ronald ten Broeke in 2011, Varego’s eerste personeelslid, bleek meer dan welkom. Binnen een jaar tijd kreeg het drietal versterking in de vorm van twee extra monteurs.

Op 1 maart 2012 verhuisde Varego haar activiteiten naar de werkplaats aan de Veldkantweg in Eerbeek. Gedurende de jaren is het personeelsbestand onverminderd blijven groeien met jonge en gedreven medewerkers. Ook tijdens de economische crisis. In 2018 was het moment om de Veldkantweg te verlaten en te verhuizen naar de Ringlaan 5 te Eerbeek om opnieuw aan de groei te kunnen voldoen.

Tegenwoordig bestaat team Varego uit 35 vaste krachten. De kwaliteit en service van ons bedrijf is daarmee volledig gewaarborgd. Evenals de oplossing voor al uw toekomstige vraagstukken op het gebied van elektro- en installatietechniek.

Welkom bij Varego Elektrotechniek. Wij zijn u graag van dienst!

Directie

Wilfred van Reen

Wilfred van Reen

Directeur

Norbert Goedkoop

Directeur

Gerda van Reen-Ilbrink

Financiën en HR

Team Varego

Niels Tabor
Leon Weijenberg
Nicolien Leeflang
Thijs Streppel
Koos van der Velde
Danny Timmer
Frank van de Baan
Sander van den Bulk
Niels van Wessel
Sverre Schotpoort
Hemant ter Mate
Fred Ploeg
Bert Nieuwenhuizen
Bert Nikkels
Thijs Nijland
Frank ten Berge
Tina Wassink
Theo Oosterhof
Daan Hendriks
Mark te Winkel
Koen Wijgman
Twan Kielstra
Swen Jansen
Wilco Zomer
Julian Hulscher
Maaike Wilbrink
Joey ter Horst
Hans Jansen
Dyon Kaufmann
Martin Schipper
Peter van Baren
Jan van Baren
Jan Roodink
Guillio Leemkuil
Robin Brinkman
Bertram Hummelink
Bryan van Limbeek
Luca Faucetta