20230301_154417000_iOS 1

Varego Duurzaam B.V.

Varego Duurzaam richt zich op het integreren van duurzame technologieën voor zowel de particuliere als bedrijvensector. Hierbij valt te denken aan laadpalen die we steeds vaker zien, doordat volledig elektrisch- en hybride aangedreven auto’s maken steeds meer onderdeel uit van onze milieubewuster wordende maatschappij. Varego Duurzaam verzorgt een zorgvuldige én veelvuldige installatie van laadpalen in heel Nederland.

Ook de traditionele gloeilamp begint terrein te verliezen aan en plaats te maken voor de LED-lamp. Varego Elektrotechniek is gespecialiseerd in het installeren van (veelal op maat gemaakte) LED-verlichting.

Een explosie van zonnepanelen op daken zal u ook niet ontgaan zijn. De specialisten van Varego Duurzaam beschikken over de benodigde kennis van zaken en expertise voor het zorgvuldig monteren van zonnepanelen. Slimme energiebesparende domotica-oplossingen, waarbij alles draait om het automatiseren van (veelal huishoudelijke) functies en bezigheden door middel van elektronica zijn in opkomst. Varego Duurzaam is gespecialiseerd in de levering en installatie van alle gewenste domotica.

Varego Duurzaam biedt u altijd de modernste en slimste duurzaamheidsoplossing!

Directie

Wilfred van Reen

Wilfred van Reen

Directeur

Norbert Goedkoop

Directeur

Gerda van Reen-Ilbrink

Financiën en HR

Team duurzaam

Tina Wassink
Fred Ploeg
Twan Kielstra
Theo Oosterhof
Wilco Zomer
Julian Hulscher
Joey ter Horst